Ukliďme Břeclav 2024

Akce Příroda
jednodenní
Datum
Místo Břeclav
Věk do 99 let
Začátek akce
Cena bez poplatku
Kontaktní osoba Martin Václavík
+420 739 370 492
ardea.breclav@brontosaurus.cz

Co na nás čeká

Dvanáctý ročník úklidové akce v Břeclavi. Pojďme společně uklidit naše okolní životní prostředí. Na akci spolupracují Technické služby Břeclav, AVE Břeclav, Lesy České republiky, Penzion Myslivna Lednice a vězeňská služba Břeclav. K tradičním účastníkům patří břeclavský Jukán - český skaut, klub seniorů, Lesní školka Veverka, rodiče s dětmi, třídní kolektivy základních škol a řada dalších.

Co, kde a jak

Sraz v sobotu 23. 3. 2024 od 13:00 na Turistické základně Kančí obora, kde každý obdrží pracovní rukavice a pytle. Umístění polohy plných pytlů a fotografie odesílejte prostřednictvím aplikace ZPRÁVY nebo WhatsApp na telefonní číslo 739 370 492

nebo pomocí Messengeru, který naleznete na našem Facebooku, případně e-mailovou adresu ardea.breclav@brontosaurus.cz. Bez oznámení polohy budeme pytle dlouho a těžko dohledávat. Přibližujte je prosím k cestám a shromažďujte po více kusech.

Dbejte vlastní bezpečnosti. Nebezpečné předměty ohlašujte organizátorům.


Po akci na každého dobrovolníka čeká občerstvení zdarma.

Dobrovolnická pomoc

Uklidíme si pro sebe přírodu, abychom ji měli krásnější. Okolí Břeclavi je exponované místo plné turistů, společenských akcí, ale i neukázněných spoluobčanů, kteří po sobě nechávají nepořádek, který do přírody nepatří a každoročně nezbývá, než jej pracně uklidit. Za tuto práci patří každému velký dík.

Organizační tým

Těší se na tebe Martin.

Kontakt

Kontaktní osoba: Martin Václavík
E-mail: ardea.breclav@brontosaurus.cz
Telefon: +420 739 370 492